
Su kaçağı durumu çok fazla karşılaşabileceğimiz sorunlardan birisidir. Makine İle Su Kaçağı Yerini Bulan Firmalar arasında iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Su kaçakları zamanında fark edilip tamiratı yapılmazsa eğer ileriki zamanlarda daha büyük sorunlara neden olabilmektedir. Tesisat konusunda ve su kaçakları problemlerinde adını duyurmuş olan firmamız en köklü firmalardan birisi olarak karşınıza çıkmaktadır. Ustalarımızın tecrübesi ile beraber cihaz ile donanımı birleşince ortaya başarı çıkmaktadır. Kullanmış olduğumuz cihazlar ile beraber yanılma payımız oldukça düşüktür. Kesin ve kalıcı çözümler için çaba sarf etmekteyiz. Su kaçağından tesisat arızalarına kadar her alanda hizmet vermekteyiz ve her alanın en başarılısıyız. Ev veya iş yerinizde oluşan su kaçağı sorunlarını ya da tesisat sorunlarını kırmak dökme yaşanmadan fazladan bir masraf harcamadan ve vaktinizi harcamadan kolayca çözebilmekteyiz.
Makine İle Su Kaçağı Yerini Bulan Firmalar İstanbul
Su sızıntılarını bulmak için meydana getirilen iki ana temel ilke vardır. Eski ustaların ilkel yöntemlerle yapmış olduğu su kaçağı bulma işlemleri ve yeni ustaların kameralı cihazlarla yapmış olduğu çalışmalardır. Eski tip su kaçağı bulma şekilleri su akıtan bölgeyi alt dairenin tavanından belirleyerek yada döşem borularının nereden geçtiğini tahmin ederek yapılırdı. Tesisattaki tazyik kıymeti bizlere sıhhat durumunu verir. Hatta en küçük ses dinlemesi yapmadan fazlaca minik sızıntının bulunduğunu anlamış olur ve su kaçağını durduran, onaran deva kullanırız. Su tesisatının tamamında bu sıvı ilerler ve tam olarak kaçak alanlarını kristalleşmesi ile kapatır. Zaten bu aşamadan sonrasında yeniden basınca bakarak, harbiden işe yaradığından güvenilir olmaktayız. Görüntülü cihazla, kamerayla su akan, koku icra eden boruları gören şirket olarak binanızda ne kadar lağım borusu var ise hepsinin içerisine masraf içi kamerayla bakmamızı talep eder misiniz? Kırılmış yada minik oranda atık su kaçıran borular olabilir. Onarım da bu inceleme neticesinde inanılmaz azalmaktadır.
Su kaçaklarını bulmak için en fazlaca kullandığımız cihaz, Dinleme Cihazıdır. Cihazın öteki cihazlardan ayrılan bir özelliği olarak, en duyarlı verileri veren alet bulunduğunu söyleyebiliriz. Sıcak su ve soğuk su şebeke tesisatlarında su kaçağının yerini süratle tespit edebilen Dinleme Cihazı, kaçağın yerini noktasal veriler ile kullanıcıya sunan fazlaca kullanışlı bir alettir. Eski teknikleri sunan firmaları tercih ederek günlerce tadilat yapılabileceği mevzusunda uyarmaktayız. Yeni kameralı su kaçağı bulma şekillerinde ise dairede su borusunun patlak olduğu yer noktasal olarak bulunabilmektedir. Su kaçağını bulmak için temel esas su borusunun içine tazyik verip patlak olan bölgeden sızıntı sırasında ses çıkarmaktır. Çıkan sesi akustik cihazla dinleyerek yeri belirlenir. Pis su kaçağını bulmak için masraf borularının içerisini görüntüleyen kameralar kullanılır. Genellikle sıcak su borularında olup biten sızıntının yerini saptamak için kullanılmaktadır. Fakat öteki cihazlardan noksan bir yönünün bulunduğunu söyleyebiliriz. Markası mutlaka Termal Kameralar, destek bir cihazdan öteye gidememektedir. Cihaz yardımıyla ilkin sıcak su borularının tespiti yapılır. Daha hemen sonra Dinleme Cihazı ile nokta atışı yapılarak kaçağın yerinin tespit edilmesi gereklidir.
Makine İle Su Kaçağı Yerini Bulan Firmalar Bilgi
Sızıntının meydana geldiği kirli su giderlerinde birtakım hasarlar meydana gelmektedir. Pis Su Kamerası yardımıyla, el sayeinde servis hizmeti verdiğimiz bölgelere göndermiş olduğumuz kamera ile tespitler yapılmaktadır. Yapılan tespitler cevabında döşem hataları ve boru kırıkları, cihazın ekranında görülmektedir. Böylelikle sorunlu bölgelere müdahaleler olası hale gelir. Su sızıntılarının meydana geldiği bölgeler fayans, granit benzer biçimde seramik malzemelerden olup biten bölgelerde ise; kırma işleminin yapılması kaçınılmazdır. Patlayan borunun üstünde bulunan seramik, kırılarak çıkartılmalıdır. Sızıntının meydana geldiği borunun tamiri yapıldıktan sonrasında; müşterinin elinde benzer bir fayans varsa ustalarımız kapatma işlemini gerçekleştirerek onarımı tamamlar. Demir doğrusu galvaniz borularda oluşan patlaklar için yer tespiti yapılmalıdır. Bu tespit ise teknik cihazlar vasıtasıyla gerçekleştirilmektedir. Su sızıntısının meydana geldiği yerlerde, arza tespit emek vermesi yapılması için en önce suyun çıkardığı ses dinlenmelidir. Bütün kaçak tespit cihazlarında ses takip etme özelliği bulunduğundan, su döşem borularının tümünde kaçak bulma hizmeti verilmektedir. Parkelerin altında şilte adında, ses geçirmeyen yalıtım tabakası bulunmaktadır. Söz mevzusu yalıtım tabakası, su kaçağının tespiti esnasında su sesinin dinlenmesini zorlaştırsa da; parkenin altındaki kaçaklar yetkili ustalarımız tarafınca bulunmaktadır. Boruyu onarma aşamasında ise parkenin yerinden çıkartılması gerekmektedir.